Benvinguts a eCaixalgemesi.com

eCaixalgemesí és la teua oficina personal sempre a la teua disposició. Des de Caixa Rural d’Algemesí volem oferir-te la nostra experiència i proximitat junt a les darreres tecnologies perquè tingues el servici més eficaç possible, mantenint tots els valors cooperatius.

Som Caixa Rural d’Algemesí.

Una entitat amb més de 45 anys de història.

Des de 1970 estem donant resposta a les necessitats financeres de particulars i empreses a Algemesí. Des d’uns criteris cooperatius basats en uns valors que ens han permés arribar fins a hui consolidant cada dia més la nostra realitat.

Els nostres valors

Les persones sempre en el centre del nostre projecte. 

Caixa Rural d’Algemesí és una cooperativa de crèdit formada per persones encaminades a oferir serveis que satisfaguen les necessitats financeres dels seus clients.

Som una banca cooperativa de persones per a persones.

Gràcies a la nostra naturalesa cooperativa veiem l’activitat financera com un servei que dóna cobertura a determinades necessitats que puguen tenir els nostres clients. Tenir l’oportunitat de formar part dels teus projectes és la nostra labor.

La confiança és el valor principal, la nostra raó de ser. La seguretat i tranquil·litat que els clients han dipositat en nosaltres ens ha permès seguir al teu costat, dirigint els nostres esforços cap a l’oferiment d’un servei de qualitat, personalitzat i durador.

Vam nàixer al teu costat, hem crescut al teu costat i el teu eres part de nosaltres. I ara volem anar amb tu allà on vages. El nostre és proximitat des del primer minut.