1.

Gaudeix de la màxima comoditat. En qualsevol lloc. En qualsevol moment.

eCaixAlgemesí és l’oficina que està sempre al teu costat per donar-te suport en les gestions que necessites fer als teus comptes, fent-te d’eixa manera més senzill el teu dia a dia.

2.

Estalvia’t comissions.

La major part d’operacions que necessites fer online estan exemptes de comissions, pel que podràs fer-les instantàniament i sense cost algú. Consulta ací les gestions gratuïtes.

3.

Utilitza la teua targeta arreu del món.

Amb la teua targeta dèbit pots fer les teues compres de forma segura i disposar de diners a més d’un milió de caixers en tot el món. Consulta’ls ací.

4.

Amb totes les garantíes de seguretat online.

Realitza totes les teues operacions des de qualsevol ordinador, tablet o móbil de forma més fiable. eCaixalgemesí, de la mà de Ruralvía, és sinònim d’agilitat, rapidesa i seguretat.

5.

Per que no et detingues mai, la teua oficina va sempre amb tu.

I sempre a la última, perquè nostra màxima preocupació és posar al teu servei les darreres innovacions tecnològiques que et faciliten els teus quefers diaris.

NIVELL DE RISC

1/6

Este nombre és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6 de major risc.

CAIXA RURAL D’ALGEMESÍ

Caixa Rural d’Algemesí està adherida al Fons de Garantia de Dipòsits d’Entitats de Crèdit. El fons garanteix els dipòsits en diners fins a 100.000 euros, per titular.